Allmänt

Ännu ett sommargissel…

loxymorgon741

God förmiddag på er alla!

Eller god morgon tycker Loxy. Han har ingen som helst lust att vakna idag. Igår kväll tog vi en promenad tillsammans med kompisen och hennes stora gosiga boxer Bobbo, och Loxy hade förstås fullt upp med att hålla koll på detta extrema monster. 😛 Och efter en ganska ordentlig kvällspromenad för min lille grabb så kommer vi hem och får plocka äckelfästingar på stackaren. En av dem hade satt sig benhårt på sidan av halsen och vi hade enorma problem att få bort hela eländet. Idag har han en sårskorpa där så det gäller att hålla koll på bettet så det inte blir någon skit i det. Jag fick ju själv borrelia för några år sedan, trots att jag plockade fästingen bara några få minuter efter att den satt sig. Hemska tanke om Loxy skulle få något sådant. :-/

***

Idag blir det en relativt lugn dag i allafall. Det är halv storm ute – eller stormbyar snarare – och regnet kommer i omgångar hela tiden. Alla trädgårdsdynor, mattor och annat som plockades fram igår har fått tagits in idag igen. *suck* Längtar såå efter sommaren och lite bestående värme och sol nu.

Nu ska jag i allafall sätta igång med lite pyssel i nagelhörnan, och så ska jag beställa en smyckesställning tänkte jag. 😀 Mihi.se har en underbar ställning som jag funderar på.

***

11777974-origpic-96ccf2

Den hade varit perfekt nere i nagelrummet, med lite örhängen och andra smycken på. 😀

Nåväl, då var det dags att sätta igång här. Ha en jättefin dag alla och hoppas vi får lite bättre väder snart!

På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja usch! Vädret är inget kul idag, hade tänkt cykla och handla, men det får bli bussen istället! Ha en fin dag!

Kommentarer är stängda.