Allmänt

Guldförsäljning! :-)

guld2

Hej hej därute!

Fick ett tips för ett tag sedan, om att sälja guld på nätet via guldpunkten.se. Jag har ju faktiskt testat det vid ett tidigare tillfälle, och tyckte det var ett riktigt smidigt sätt att sälja av gammalt guld som ändå bara ligger och samlar damm. Framför allt kände jag att jag inte hade något behov av att behålla gamla smycken som jag fått av gamla X för typ 30 år sedan. 😛

Jag var lite skeptisk först – det kändes en smula osäkert att skicka iväg guld för flera tusen på posten. Men när jag fått all information från företaget så kändes det riktigt bra. Man skickar guldet rekommenderat och det är hög säkerhet runt hela affären. För min del så betalade mitt gamla guld en stor del av min iPad, en klart roligare sak än gamla dammiga smycken som jag ändå inte använde. 😀

Så jag kan varmt rekommendera den här tjänsten för er som har guld liggande som ni ändå vill bli av med. Dock är det viktigt att kolla upp så att det är ett bra och seriöst företag, att se till att ni får bästa möjliga pris för ert guld och verkligen jämföra villkoren mellan företagen.

guld

Lycka till med er guldförsäljning om ni testar det! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...