Allmänt

En dag i sängen…

sova11

 

Hej på er alla!

 

Sorry att jag inte bloggat något i dag som jag lovade i morse, eller svarat på några kommentarer. Jag har legat nästan hela dagen och försökt vila bort jordens huvudvärk. (nej, ingen bakfylla från igår.. *s*) Det är nog all stress den senaste tiden som visar sig nu. Ikväll känner jag mig en smula bättre, men det blir nog en tidig kväll så jag förhoppningsvis sovit bort det helt i morgon.

 

Nu ska jag kika på ”Harry Potter och fången från Azkaban” och det händer nog inte så mycket mer ikväll. Jag återkommer i morgon med lite foton och annat om jag mår bättre då.

Ha en fin kväll alla och på återseende i morgon bitti!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Hejsa, gud vilken söt blogg! Och en liten chihuahua har du, precis som jag ^_^

  2. uch uch, hoppas du blir bättre!!! kram

  3. säger:

    Stackars dig! Jag hade oc¨kså en långsm dag igår, kan vara kylan också..

Kommentarer är stängda.