Allmänt

Nyårsdagen, 2010… :-)

newyearkiss1

 

God morgon på er alla därute! (ni som är vakna… 😉 )

 

Jaha, då skriver vi 2010 då. Ett nytt år och nya möjligheter. 😀

Själv är jag mest glad för att nyårsafton är över. Vi hade en supermysig kväll igår, min älskling och jag. Men fyrverkerierna var otroligt jobbiga för Loxy och han hade en väldigt nervös kväll. 🙁

Under hela kvällen vandrade han runt som en osalig ande, försökte gömma sig under bordet och flög upp så fort det smällde ute. Det är ju en väldigt svår balansgång det där. Man vill ju inte spä på hans rädsla genom att ömka honom, men samtidigt är det helt uteslutet för min del att bara låta honom ligga och skaka nånstans. Så som sagt, man får gå en försiktig balansgång där.

Ungefär vid halvtvå-tiden i natt hade smällandet upphört såpass att lilleman började lugna ner sig, och han har varit totalt utslagen av trötthet i natt, stackars liten.

 

Hittills har det varit lugnt i dag, men nyårsdagen och någon dag till är nästan värre, för då kan man inte skydda honom alls genom planerade rastningar osv. Det är då raketerna som blivit över från igår helt plötsligt och utan minsta förvarning skjuts av. Så vi får helt enkelt försöka hålla oss inne i dag också, och bara hoppas på det bästa under de korta rastningarna. Jag kan inte påstå att jag anser att fyrverkerier borde förbjudas totalt, jag älskar fyrverkerier och brukade alltid vara ute och titta innan jag hade Loxy. Men en tidsbegränsad användning och under mer kontrollerade former – det hoppas jag på i framtiden.

 

***

 

Hur som helst, bortsett ifrån detta problemet så hade vi som sagt en väldigt mysig nyårsafton. 😀 Lite foton kommer senare.

Ha nu en fin nyårsdag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  God fortsättning på de nya året!!!!

  Stackars Loxy, han får en stor kram från oss.

  Betty va faktiskt väldigt duktig igår, de va ju hennes första nyår. I början va hon lite orolig. Men sen slockande hon i sängen, rörde sig knappt vid 12-slaget.
  Saga va precis som vanligt, helt galen. Hon älskar att titta på raketer å skälla på folk. (skratt)

  kram

 2. säger:

  Gott nytt!! 🙂

  Haft en bra start på det nya året??

  Må gott

Kommentarer är stängda.