Allmänt

En underbar vårdag!

1a-april-med-sol

 

Nej, riktigt så här varmt har vi det inte här idag. 😛 Men hade det varit klart och sol så hade det nog varit det.

För de här bilderna togs – tro det eller ej – den 1 april förra året! 😀 Exakt ett år sedan om fem dagar. Hur många tror sig kunna sitta så här och sola på skärtorsdag? 😛 Tja, varför inte? Än vet vi ju inte hur det ser ut i nästa vecka, men förra året var det ingen snö kvar i allafall.

 

1a-april-med-sol2

 

Nu ska jag väl i ärlighetens namn erkänna att jag inte satt därute alltför länge. Våren är en lurig tid och man har ofta en tendens till att klä av sig för fort. Något som nästan alltid resulterar i värk för min del. Så jag brukar försöka ta det lite lugnt.

Men idag hade jag gärna haft ett par bra allvädersbyxor som jag har varit på jakt efter i ett år nu, för jag sitter med balkongdörren öppen och hör hur den ena motorcykeln efter den andra vrålar förbi ute på Göteborgsvägen. 😀 Och dessutom vet jag att Håkan är ute en tur nu. ”Kanske…” sa han. Jo, säkert! *skratt* Jag skulle vilja se honom stå i garaget en dag som denna och låta bli hojen. 😉

 

Själv har jag i allafall varit ute på en skön promenad med lilleman i vårvädret. Och när jag kom tillbaka hem var hela gården och halva parkeringen full med folk på någon slags rundtur i området. Det var längesen jag såg några såna nu. När jag flyttade hit första gången för över 15 år sedan så var området nybyggt och väldigt nytänkande. Europas bostadsutställning hölls här det året, och hela området var inhägnat under två veckors tid, och med ca 5000 besökande per dag. Det var helt klart lite speciellt att bo här då. *s* Jag höll på att bli tokig första dagen som utställningen öppnade. För jag stack iväg tidigt på morgonen till skolan, och när jag kom hem så var området spärrat och dom krävde entré av mig, eftersom jag inte hade en boendebricka. Som hade lagts i brevlådorna vid lunchtid! Så jag var tvungen att betala inträde för att komma hem. Gissa om jag rusade hem och hämtade min boendebricka i brevlådan för att sticka den under näsan på den snorkiga typen som stod i kassan! 😛

 

Jaja, det var många år sen nu, men idag var det alltså en busslast med turister här igen. Det hände nästan var och varannan dag de första åren här uppe.

Nu ska jag i allafall fortsätta med mina grejer här hemma. Jag håller på att skålla mandlar… 😉

 

Ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Härliga bilder! Jag har varit på nagelsalong idag, det var kul!

Kommentarer är stängda.