Allmänt

Höstmorgon…

bloggfoto151

 

God morgon på er denna grå fredag!

 

Idag ser det ut att bli en riktigt ruggig dag. Och nu, i det här mulna vädret, så lägger man ännu mer märke till alla gula löv på träden. Det har hänt enormt mycket bara den senaste veckan. Höst… Det är en sån sorglig tid tycker jag. Slut på de lätta ljusa sommardagarna, slut på värmen, de roliga sakerna man hittar på under sommaren och en evighet kvar till nästa sommar.

Det är då man måste försöka hitta fördelarna med den här årstiden också. Mysfaktorn med tända ljus en kulen höstdag, att krypa ner tillsammans med sin älskling under en varm filt och dricka te och titta på en bra film. Glädjen och ljusen framåt jul, och alla roliga förberedelser. 😀 En gnistrande vacker vinterdag när solen lyser på snön. (och inga getingar!) *s*

Även om jag är en sommarmänniska ut i fingerspetsarna så kan jag självklart uppskatta andra årstider också. Men jag ska ärligt erkänna att mycket av vinterhalvåret känns som en transportsträcka för mig, en väntan till våren igen.

Men nu är det höst, och nu ska man snart ut och plocka mossa och rönnbär och göra en höstkrans att hänga på ytterdörren. 😀 Som sagt, man får ta tillvara alla positiva saker i de olika tiderna. Det är  helt klart det bästa sättet för att överleva till nästa sommar. 😉

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och mysa med mina tända ljus på köksbordet. Snart vaknar väl lilleman och då är det dags för en morgonpromenad med honom.

Ha en fin dag alla, så kikar jag in senare! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Min favoritårstid är också sommaren. Men det är mysigt med de andra årstiderna med… Allt har sina för- och nackdelar.

    Härligt att det gick bra med soffan och att det inte hann börja regna. 😉

    Ha det fint!
    Kram

Kommentarer är stängda.