Allmänt

Storhandling och lååång middagsvila idag… ;-)

loxynatt10

 

Hej där på er!

 

Idag stannade bloggen upp tyvärr. Jag var ju uppe så tidigt i morse efter en sömnlös natt och med massor av övertrötthets-energi, så jag lämnade Loxy hos mamma och tog bussen till Ica Maxi och storhandlade. *s* Mamma hade skadat foten och kunde knappt gå, så jag handlade åt henne samtidigt förstås. Och det blev en hel del kan man säga. Vid halv nio-tiden var jag i butiken och där förblev jag i drygt 2 1/2 timme. 😛 Håkan är ju på Såtenäs och jobbar det här dygnet, så jag hade egentligen tänkt ta en taxi hem med alla matvaror. Men så ringer goa kompisen Weronica och erbjuder sig att komma och hämta mig efter att hon slutat jobbet.

 

Tack så himla mycket gulligaste du! cutecolorsloveicon37

Tusen röda rosor till dig som tack för hjälpen! 😀

illust131

 

När jag kom hem hade jag i vanlig ordning ett par timmars jobb med att packa in alla matvaror i kyl, frys och skafferi, dela upp alla storförpackningar i mindre hanterbara portioner och fylla på burkar, skålar och annat. Så när jag var klar i köket var jag totalt slut och gick och lade mig. Och brann av totalt! Visserligen har jag inte sovit i natt, men jag hade ändå inte tänkt mig det här. *s* Loxy väckte mig vid ett tillfälle, och då gick jag upp och ut med honom. Men jag var så vimsig och trött så jag gick och lade mig igen – och vaknade 19.30 ikväll!

Som tur är så tror jag inte att det kommer bli några problem att somna i kväll ändå, för jag är fortfarande toktrött. Jag hade ingen energi till att göra någonting ikväll, inte ens sätta på tv’n. Men så ringde Veronica och vi har babblat bort lite över 2 timmar i telefon. 😀 Så nu är det faktiskt dags för mig att krypa till sängs igen.

I morgon ska vi iväg ut i skogen och grilla med klubben och det ska bli så himla mysigt! Vi gjorde det förra året också, och det var en riktigt superlyckad dag. Hoppas vädret håller i sig och att vi får en lika härlig dag i morgon också. Jag tar med mig kameran förstås, så det kommer upp lite foton därifrån efteråt. Kanske i morgon kväll, beroende på hur trött jag kommer att bli. 😉

 

Men nu ska jag ta min trötta lilla vovve och hoppa i säng. Hoppas ni har haft en fin dag därute alla!

Förresten, till er bloggvänner; Bara så ni vet så är jag inne och hänger med i vad som händer hos er på dagarna, men jag har varit lite dålig på att kommentera den sista tiden. Lovar att lämna lite tassavtryck efter mig framöver. 😉

 

Må så gott alla och på återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...