Allmänt

En perfekt dag för grillning!

loxymorgon69

 

God morgon på er!

 

Det ser ut som vi kommer att få ett underbart väder för vår grilldag idag! 😀 Solen skiner från en klarblå himmel och det är helt vindstilla ute. Själv ska jag inte med på mc-turen före grillningen, för jag har ingen hundvakt idag och vill inte gärna ta med Loxy på motorcykeln nu. Det är lite för kallt för det tycker jag, och dessutom vet jag ju inte än vad de här märkliga kramperna beror på som han har haft. Men jag kommer med på själva grillningen i allafall, för Veronica plockar upp mig med bil efter mc-turen. 😀 Så jag missar inte hela dagen i allafall. =))

 

Jag har faktiskt fått sova lite i natt också, men troligtvis så himla hårt på grund av tidigare sömnbrist, så när jag vaknade var jag helt tung i huvudet och hade en bultande huvudvärk. Herregud, är det inte det ena så är det det andra… Men det är i allafall inte så illa att jag måste stanna hemma i allafall och det är ju huvudsaken.

 

Nu ska jag börja fixa lite med morgonbestyren här och göra mig i ordning för dagen.

Hoppas ni får en underbar lördag alla, och på återseende lite senare!

Må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Sååå söööt . . älskar små vavvor. 🙂

  2. säger:

    hehe, va söt han ser ut! Helt nyvaken!

Kommentarer är stängda.