Allmänt

Längtar efter syrenernas tid…

lila-syren2

 

God förmiddag på er alla!

 

Hoppas ni haft en fin morgon. Det är redan 11+ här hos oss, helt underbart! 😀 Ingen dirkekt sol, men jag är överlycklig över minsta vårtecken. =))

Jag hade tänkt brodera lite grejer på min broderimaskin idag, men jag har problem med den förbaskade kortläsaren till mönsterkortet. Jag tror det är något fel på själva avläsningen, för datorn känner av kortläsaren men inte att det sitter ett kort i den. *suck* Jag får försöka leta upp nån symaskinsaffär som säljer såna här maskiner och be dem titta på det. Det där är en sån där typisk grej med alla nya datoriserade saker. Går en liten grej sönder så är man totalt hjälplös! Jag har testat alla grejer man kan göra själv för att fixa det hela – ny usb, olika datorner osv, men att öppna en kortläsare och kolla kretsar och såna där saker, det är inte riktigt min grej om man säger så. Jaja, inget att göra åt. Det verkar inte bli nåt broderande i dag i allafall, så jag får hitta på nåt annat.

Det lutar åt en dag i köket faktiskt. 😀 Jag har samlat på mig lite roliga recept som jag gärna vill testa, och så är det ju faktiskt snart påsk. 😛

 

Ha en jättefin dag nu alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...