Allmänt

Riktigt trött och sliten ikväll…

jag-utmattad1

 

God kväll på er alla!

 

Usch, ikväll är jag absolut toktrött, på gränsen till ordentligt sliten! Jag har hållt i gång nästan nonstop idag, med städning, disk, matlagning, omhändertagande av ren tvätt som hängt på tork här i vardagsrummet osv. osv. Jag vet inte hur många gånger jag försökte ta mig på benen när jag låg och vilade idag, men jag var halvt medvetslös och fick bara gå och lägga mig igen. Men vid fyra-tiden tvingade jag mig upp för att hinna laga lite mat innan Håkan skulle iväg på ett möte. Det är snart dags för den årliga Harley-Davidsonutställningen i Knallerian här i Borås och ikväll har utställarna samlats hos Kjellis som anordnar det hela, för att planera utställningshelgen. Själv följde jag inte med ikväll, eftersom min kära sambo och hans tre lekkamrater skulle meka lite i garaget efter mötet. 😛 Inte direkt något jag har lust att sitta och titta på en torsdagskväll. (..eller någon kväll alls för den delen…*s*) Det är inte riktigt min avdelning det där. 😉

 

Själv ska jag bara ta det lugnt i kväll. Först och främst en dusch, och sen ska jag lägga mig på soffan och slözappa lite på tv’n tills ”Criminal minds” börjar klockan 21.00 på 5:an. En av de stora favoriterna! 😀

 

Från det ena till det andra – det är ju snart påsk! =)) Så ytterligare en sak som jag har gjort idag, är att samla ihop en hel hög med smaskiga godisrecept som jag tänkte göra till påsk i år. Några klassiker, några nyheter. 🙂 Recept kommer efterhand ifall någon av er skulle vilja prova det till påskäggen. 😛

 

Men nu ska hoppa in i duschen här. Ha en jättefin kväll, och på återseende alla goa! =))

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  hej Indra! Gud vilken fin bild på dig! Vet du vem du är jättelik?? Du vet hon som är programledare i förkväll. Kommer inte ihåg vad hon heter. Men hon har varit miss Universum! Hoppas att du har en bra kväll och lycka till med påskpynt & påskgodiset!

 2. du får gärna komma hit å baka lite till påsken (blink)

 3. säger:

  Vacker bild på dig!

 4. Seppo säger:

  Jag vill också leka med Håkan, fast vet inte när han är hemma eller jobbar eller är i garaget, Men jag är nyfiken att se hur hojen ser ut 🙂

 5. Cherlindrea säger:

  Seppo: Ring honom på mobilen, den har han alltid med sig. 😀 Ta med dig Merja om du kommer så kan vi
  fika medans du och Håkan leker. 😉

Kommentarer är stängda.