Allmänt

En fin dag med familjen..

vilostund1

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en bra dag alla. Det är nästan så man skäms över att man har det bra, efter det fruktansvärda dådet i Norge. Men det här har varit en fin dag för min del, med besök av min syster Tess och hennes familj. Och vad är mer rätt än att ta vara på varandra efter en händelse som denna i Norge…
Vi grillade och åt middag hos mamma, pratade, umgicks och gosade med hundar och lekte med ungar. 🙂 En riktig familjedag med andra ord. 😀 Och glädjande nog så kommer dom tillbaka nästa helg. Då ska jag ha lite mer i fikaskåpet än jag hade idag.
Dock togs det en massa foton idag och jag lägger upp några av dem lite senare, när jag hunnit sortera dem lite. Bilden här ovan tog mamma på mig i hennes gästrum, och jag är sjukt förälskad i den där ursöta gungstolen jag sitter i, som min duktiga moster Marita har gjort i ordning, målat och sytt klädsel till. Så himla gullig och lagom stor, och den passar perfekt till Evelyn som är den lyckliga ägaren till den. 😀 Den har bara  mellanlandat hos mamma på väg hem till brorsan, men hon upplåter nog gärna lite plats åt den ett tag. 🙂 Den är jättefin i hennes lilla gästrum.

 

På eftermiddagen när min syster med familj åkt hem försökte jag vila en stund, men trots att jag var toktrött så lyckades jag inte somna. Dels var det tokvarmt i hela lägenheten, trots korsdrag mellan alla öppna fönster, och dels gick åskan så det dånade. Förhoppningsvis får jag sova i natt i stället. Nu tänkte jag krypa upp i soffan en stund och titta om det är något att ha på tv. Jag har inte kollat tv-tablån ännu, men har jag tur så började det något nu klockan 21 som jag kan slänga mig in i. 🙂

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, vad ni nu hittar på denna lördag, och sov så gott när kudden kallar.

På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...