Allmänt

Härlig lördagsmorgon!

loxymorgon81

 

En god morgon alla!

 

Det känns att det är lite kyligare på mornarna nu, men sånt här får man ju räkna med. Det är ju faktiskt bara tidig vår än så länge. Solen skiner ju i allafall från en molnfri och klarblå himmel och det ser ut att bli en riktigt härlig dag. Det kommer nog att bli ganska varmt fram emot lunch i allafall tror jag, för att inte tala om hur det kommer bli på vår balkong när solen kommer dit efter halv två-tiden. 😀

 

lclilttlesbib

 

I natt har jag fått sova hela natten – för första gången på över en vecka – och det känns helt otroligt! Visserligen har jag en hel del sömn kvar att ta igen, men jag är ändå så himla mycket mer utvilad idag. Gårdagen var riktigt jobbig faktiskt. Sömnbristen hade hunnit ikapp mig riktigt ordentligt, och jag bara somnade – hela tiden – vad jag än gjorde, och kunde bara inte hålla ögonen öppna. Det var ingen rolig dag kan jag säga. Men som sagt, idag känner jag mig som en helt ny människa, och nu gäller det bara att inse att jag fortfarande lider av en hel del sömnskuld. För det är väldigt lätt att bara sätta igång med en massa nya projekt nu så fort man känner sig lite piggare. Och det kan man ju bara gissa hur det kommer att sluta… 😉

 

lclilttlesbib

 

Men lite pyssel blir det idag i allafall. 😀 Jag ska göra klart den där burken jag pratade om igår men som jag inte hade energi nog att fixa färdigt. Och sen har jag lite nya roliga recept som jag känner för att testa. =)) Så ska jag få något gjort så är det nog bäst att jag sätter igång nu. Eftersom mamsen sov över i natt så blir det alltid lite senare på förmiddagen eftersom vi tokbabblar  om allt och inget innan hos kilar hem till sitt. 😛

 

Hoppas ni får en riktigt härlig lördag alla och att vädrets makter är på er sida. 🙂

 

På återseende lite senare!

 

Liten bonusbild på sötaste Boss från första morgonpromenaden i nya hemmet. cutecolorsloveicon3

 

boss1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...