Allmänt

Kryddkrasse i söta koppar!

krasse1

 

Hej på er! Hur har ni det därute denna soliga vårlördag? 🙂

 

För min del blir det lite pyssel här hemma idag, men jag tar det väldigt lugnt så jag inte tröttar ut mig totalt innan jag fått vila upp mig ordentligt. Men just nu står det två kilo kyckling och kokar på spisen, och då passade jag på att pyssla lite med min lilla miniodling under tiden. Kryddkrassen är ju en sån där sak som man odlar om och om igen, och den blir ju färdig jättefort. Jag kan bara inte låta bli att så lite såna frön varenda gång jag sätter igång med mina blommor och grönsaker – dels för att jag tycker väldigt mycket om kryddkrasse, men också för att det är så himla kul att se när det händer något i odlingskrukorna. Och där händer det ju verkligen snabbt. 😀

Det första jag satte tog slut i helgen så idag var det dags att sätta en ny sats. Men den här gången valde jag att så fröna i mina söta små minikoppar i stället, och på fuktigt hushållspapper i stället för jord. Det går ju precis lika bra, man slipper dessutom smutsen från jorden och kan ställa fram det direkt på matbordet. Och vad passar då bättre än att så dem i något som är lite trevligare att ställa på bordet än en odlingskruka? =))
Än så länge har jag frösådderna täckta med plastfolie, men den ska jag ta bort i morgon eller i övermorgon, beroende på hur sådden ser ut. Sen kommer det bli jättefint när den gröna kryddkrassen växer upp i täta små mattor i kopparna. 😀

 

nokiatema-kitty1

 

En annan sak som jag har roat mig med idag är att ladda ner och installera ett nytt tema i min mobiltelefon. 😀
Min farbror ringde idag och vi har suttit i telefon i ganska exakt 2 timmar och 15 minuter och babblat.. *s* Det var faktiskt väldigt längesen vi pratade, för längesen. Men i allafall så tipsade han mig om den här sidan med olika Nokia-teman och guidade mig via telefonen så att jag fick ner det här sjukt söta Kitty-temat till min telefon. =)) Jag har inte grejat så mycket med det där innan, för jag har helt enkelt inte haft nån större koll på vad jag har för programvara i mobilen osv. Men jag borde ju ha tänkt på tidigare att jag kunde ha ringt Göran. 😉 Hur som helst så är min lilla mobbe hur söt som helst nu och man blir riktigt peppad att sitta och messa och ringa. (Hua! Stackars min mobilräkning…haha!)

I allafall, vill ni också ladda ner nya teman till er Nokia-telefon, så kommer det här ifrån Daily Mobile, gratis – men vissa teman kräver kostnadsfri registrering.

 

cutecolorsloveicon3

 

Men nu ska jag fortsätta med mitt pyssel här. Det är dags att röja ur växthuset för kommande avvänjning av mina förodlade plantor, och så ska jag få gjort den där burken idag. *s*

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Nejmen va pyssligt med kryddkrasse i små söta koppar!! *me like*

  Må gott!

 2. Cherlindrea säger:

  Elin: Visst blev det jättesött! *skratt* Lite smått kanske, men vad gör det när det är gulligt…haha! 😛
  Må så gott!

 3. säger:

  snygga koppar 🙂

Kommentarer är stängda.