Allmänt

Sov så gott alla därute!

loxy12

God kväll på er sötisar!

 

Jag tittar bara in en snabbis för att säga god natt och hoppas ni har haft en riktigt fin dag.

Jag har inte fått sova någonting idag, den där förbaskade sömnlösheten spökar för fullt här, men jag har i allafall legat och vilat en hel del och försökt att hålla mig i stillhet i allafall. Men lite har jag ju inte kunnat låta bli att smyga upp då och då, och nu ikväll snodde jag ihop lite scones som mamma och jag åt till kvällsmat när hon dök upp här för att se hur det var med mig. Gulliga mamma! 🙂

 

scones-egna1

 

Jag hade egentligen lust att prova på att baka Nettisens Gifflar som hon tipsat om på sin mysiga blogg, men jag orkade helt enkelt inte idag med sömnbrist och huvudvärk. Scones gick fortare och med en uppsjö av olika marmelader så är det rikigt supergott! 😀 Dessutom var det jättemysigt att få trevligt kvällsmats-sällskap så där helt spontant. =))

 

***

 

Men nu ska jag återigen förflytta mig in i sovrummet och inta ryggläge tänkte jag. 🙂 Jag hoppas i allafall att jag ska få sova i natt, åtminstone någon timme. I morgon kommer Nicklas och Linda hit igen för att pyssla med motorcykeln, och det vore ju trevligt om jag inte är alldeles borta av trötthet då.

Ha en fortsatt mysig kväll alla ni som tänker stanna uppe en stund till, och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon – förhoppningsvis lite piggare då.

 

nalle57

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...