Personligt

Sömnbristen tar ut sin rätt…

bird31

Det verkar som det blir en helt underbar dag idag och solen är snart framme på vår balkong, men det lär inte jag få något större nöje av tyvärr. Jag har visserligen fått sytt klart mina band till balkongdynorna så nu slipper jag i allafall se dom där tröstlösa gummisnoddarna som har har blivit 2 meter längre sen vi köpte dem och inte fyller någon som helst funktion längre. *s* Varenda dyna vippade som en vissen blomma och ryggdelen på dynorna låg ner över sittdelen jämt. Så himla trist! Men som sagt, nya band blev klara idag. 😀 Breda band som jag har knutit till stora rosetter på baksidan av solstolen. =)) Lite udda, väldigt eget men riktigt charmigt tyckte jag det blev. 😛

 

Men det var ungefär vad jag orkade med idag, för nu håller huvudvärken på att driva mig till vansinne. Så någon solstund på balkongen blir det inte för min del. Jag ska gå och lägga mig en stund nu, och hoppas på att jag får slumra till en stund och kanske bli av med eländet.

Tack också alla, för era söta kommentarer. Det är alltid lika roligt och glädjande att läsa. Jag har sett dem alla, men inte hunnit svara på dem än. Men det gör jag så fort jag är på benen igen, så jag hoppas ni har överseende med det. 🙂

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och så hoppas jag att jag kommer tillbaka lite senare i eftermiddag.

 

illust109

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Men hej vännen! Tack för kommentarerna hos mig! Solstolarna fick jag ett år i Morsdagspresent. Jag har önskat mig dom jätte länge. Nu är jag dessvärre helt såld på gamaldags vita. Enda negativt med dom är att det går inte att justera ryggen på dom och på mina kan jag göra det.
    Den gröna klänningen är inte den jag har tänkt till bröllopet men jag är jätte förtjust i den och tänkte ev beställa den med för att ha till sommarens grillparties kanske?
    Hoppas du ligger och sover gott nu och att huvudvärken släpper tills du vaknar. Sen får du njuta av ditt duktiga arbete med kvällsfika på balkongen!
    Sköt om dig så mycket, massor med kramar

  2. säger:

    Vilken fin heder du har gjort =) Super söt =)
    Solen skiner underbart här oxå..
    Ikväll blir det grillning..
    Kramiz..

  3. säger:

    Godkväll kära syster. Nu har jag gjort det jag skulle göra ikväll, så jag får väl se nu då 🙂
    Nu ska jag sova, så godnatt med er där hemma.
    Krya på dig. Puss puss

Kommentarer är stängda.