Allmänt

Tidig morgon – eller sen kväll..?

morgonsassie1

 

Hoppas ni har fått sova gott i natt, eller ja…kanske sover fortfarande förresten. Klockan är faktiskt bara fem över sex, men nu har jag gett upp för i natt. Jag har inte fått sova nånting och de sista timmarna efter det började ljusna blev det mer än lovligt långtråkigt att bara ligga vaken och glo bara för att man skulle liksom. *s* Dessutom har Sassie gjort sitt bästa för att jaga upp mig de senaste två timmarna, och när han började ge sig på min blombukett så hade jag lite svårt för att ignorera honom längre. Rackans katt.. 😛

***

Jag hoppas jag inte blir dålig nu, men de här sömnlöshetsperioderna brukar förebåda ett migränanfall, så jag ska ta det riktigt lugnt idag så jag inte riskerar något i onödan. Dock måste jag iväg en sväng, för jag har tid hos min sprut-terapeut idag och dit måste jag gå. Men det är bara en timme, så det ska jag väl klara av tycker jag. 😉

***

Det blev ganska sent igår kväll, så jag hann inte med något kvällsbloggande om dagen med vårt besök, men vi hade i allafall en jättetrevlig middag här, och en stunds mysig fika efteråt innan Nicklas och Linda skulle vidare hem igen. För en gångs skull kom jag ihåg att fota lite, och dessutom fick jag Håkans kamera full med foton från mc-”omvandlingen” när dom kom hem från lokalen, så det kommer lite foton senare.

Appropå foton förresten.. Jag var ju nere en sväng hos min mor igår eftermiddag när jag väntade på gänget från mc-lokalen, men då hade hon inte hunnit sätta upp gardinomtagen som vi sydde ännu. Nu sitter dom däremot uppe och som jag hoppades så har hon fotat dem och bloggat om dem. Det blev, precis som jag anade, riktigt snyggt med de nästan lite gammelrosa omtagen till hennes vita sovrumsgardiner. Kika in här på Viola Linnéa om du är nyfiken. 🙂

***

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe och njuta av senaste ”Drömhem & Trädgård” som min kära mor hade med sig till mig i går. 😀

Ha en jättefin dag alla, och så är jag tillbaka lite senare såklart. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. svar: ja, vi får se hur det går med Sagas bantning?! Har jättesvårt att inte ge henne för mycket… Men eftersom hon älskar grönsaker, så kan jag alltid ge henne en morot när hon är hungrig å det inte är dags för mat.

  Men det är kämpigt, det är det…

  Go morron föresten (vinkar)
  Hoppas ni får en bra dag idag!

 2. Hej.
  Måste säga att det är så härligt att kika in på din blogg. Då menar jag inte det du skriver.. ha ha.. utan layouten och designen… !! Helt min smak! Kan vi inte träffas nån gång och sitta med varsin dator och leka lite.. *asg* skulle var så kul. Ha de gott.. här har vi värsta snöovädret idag, så den där våren var snabbt överstökad.. Ghhaa!!

 3. säger:

  Jaaaa, solen skiner som bara den här i Solna där jag sitter på jobbet även om himlen är lite grådassig… Sy? vad roligt, det hinner jag knappt med alls längre (gardiner och sånt)kläder shoppar jag ;-).

  Ang. bröden är dom superlätta att baka och dom blir så goda och är helt suveräna att frysa och bara ta fram och lägga i micron i ca 10-15sek och sen är det som nybakat igen (mums, mums) Tyvärr hade dom en strykande åtgång hemma så dom är redan slut…
  När det kommer till matbröd som ska bakas i formar så är jag också helt kass, det blir tungt och nästan helt oätligt även om man slipper allt jobb med att rulla hit och dit. Men gifflar sporrar du ju ut sen är det bara att rulla….

  Ha en fantastisk dag och dina små kryddreportage har gjort att i sommar ska jag ha en liten ”kryddoas”

  Kram Nettisens

Kommentarer är stängda.