Allmänt

Sov så gott alla söta!

tecknad-natti41

 

God natt på er alla därute!

Nu är kvällen över för vår del. Vi har kikat på ett par av favoriterna – CSI Miami och Fringe – och hade vi orkat skulle vi gärna sett CSI och Criminal minds också. Men det är vi båda för trötta för nu. Den sistnämnda är förövrigt repris, så vi väntar hellre till säsongsstarten med förhoppningsvis nya avsnitt den 1 mars. 😀

 

Jag har fått fixat lite med mina egna naglar under kvällen också, så dom inte är helt opresentabla i morgon kväll när vi ska ut en sväng. Svart och vitt ser det ut att bli, dom är inte riktigt klara ännu. Så nu ska jag låta lacket torka lite extra i uv-lampan innan jag kryper i säng, så kanske jag slipper förstöra kvällens jobb under natten.

 

Hoppas ni har haft en mysig kväll alla, och får en fin fredagsmorgon om några timmar.

Må så gott och på återseende då!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...