Allmänt Personligt

Nattfrosseri…

nattsyndare1

 

Jaha… då satt man här igen. Klockan närmar sig halv tre på natten och jag har inte kunnat sova än. Ja, förutom de där mysko 10-15 minuterna som jag alltid brinner av så fort jag lägger mig, men sen är jag klarvaken igen. Det har dessutom gått upp för mig att jag har utvecklat en väääldigt dålig vana, som faktiskt redan börjat straffa sig en aning.

Förr om nätterna när jag inte kunde sova, så tog jag ju förstås en cigrarett lite då och då under natten. En vana som jag känt av ganska tydligt nu när jag lagt av. Så i stället för att byta ut den där dåliga vanan mot en bättre, som till exempel att tugga på morotsstavar eller nåt annat duktigt, så har jag börjat botanisera lite väl ivrigt i frysen bland alla bakverk….

Varenda natt när jag sitter uppe, så lyckas jag klämma i mig ett gäng negerbollar, ett par mozartkulor, en bulle eller två och så lite annat smått och gott, beroende på hur länge jag är vaken. Och visst – jag har ju klagat på min undervikt tidigare och kämpat för att gå upp i vikt. Men nu har jag den sista tiden ökat ganska snabbt, så jag skulle väl vilja påstå att jag vid det här laget, och på väldigt kort tid, hamnat över mitt mål som jag haft i alla år. Och det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig.

Så nu måste jag bara lägga av med de här nattliga frosserierna och försöka komma på nåt annat att döva suget med. Morotsstavar är väl inget som lockar mig direkt, men det måste ju finnas annat som man kan knapra på när man sitter uppe på natten och slår ihjäl tid? Som inte placerar sig på allehanda oönskade ställen då förstås. 😉

 

Men det får bli morgondagens fråga för min del. Nu ska jag göra ännu ett försök att få mig lite vila, så jag säger god natt till er alla för andra gången ikväll, och hoppas ni sover gott där ute. Och ni som har samma problem som jag – att ni åtminstone får några timmars vila innan väckarklockan ringer.

Sköt om er alla, och på återseende i morgon bitti!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...