Allmänt

En lååång packdag!

packning1

 

God kväll på er alla!

 

Har ni haft en skön dag? 😀 Det har ju varit riktigt härligt väder idag, och även om jag själv har stått på huvudet i flyttlådor hela dagen så har jag ändå njutit av det faktum att solen har lyst och termometern klättrat uppåt. 😀

Jag har hunnit med en hel del i packväg idag, och mamma har varit här och hjälpt mig dessutom. Men när vi var som mest igång båda två, så tog både kartonger och plastsäckar slut! Vilken irritation! Man vill ju bara fortsätta när man väl har fått upp farten. Men det var bara att inse faktum och vänta in Håkan i morgon och  nya kartonger. Inte mycket att göra men kanske lika bra..hehe! Det finns ju inte hur många ställen som helst att lagra kartonger här hemma precis. 😛

Nu ska jag i allafall ta packpaus för resten av den här dagen och roa mig med en gammal goding på 3:an, You got mail med Meg Ryan och Tom Hanks. 😀 Sen är det dags för sängen och väntan på morgondagen och vädret som väntas bli ännu finare då. =))

Ha en jättemysig söndagskväll alla och en god natt! På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...