Allmänt

Inför fredagskvällen…

madagaskar2_bild

 

Hallå där ute!

 

Då var middagen färdig – och uppäten! 😀 Det var absolut supergott trots att det inte blev som jag hade tänkt mig från början. *s* Jag skulle ha gräddkokat köttbullarna så som Monica hade gjort, men för det första upptäckte jag att jag inte hade alla kryddor som skulle till hemma. Och sen hoppade jag över det där med gräddkokningen när jag upptäckte att mina köttbullar bara ramlade isär när jag stekte dem. Det hade bara blivit köttmos av allting om jag slängt dem i grädde. Så det blev vanliga stekta köttbullar med supergod gräddsås, potatis, kokta morötter, inlagd pressgurka och lingon. Grymmegott! 😀

Men jag måste verkligen fundera ut varför mina pannbiffar och nu även köttbullar håller ihop så dåligt. För lite ägg? För mycket ströbröd?

 

kottbullar2

 

Så här blev mina livs första köttbullar i allafall. 😀 Lite skeva och inte en enda har likadan storlek som en annan.. men de smakade gott i allafall. *s*

 

Nu har vi precis fått oss kvällens goda skratt genom ”God Jul, Madagaskar” som vi ramlade in i av en händelse. Hur tokrolig som helst! *skratt* Om lite drygt en timme börjar ”Idol”. Riktigt spännande ska det bli att se ikväll vilka som kommer kampa mot varandra i sista striden. 🙂 Själv hoppas jag på Erik och Tove, även om jag tycker Calle är jättebra också. Men de andra två har varit mina favoriter ända sen första början.

Efter Idol sätter vi nog på en dvd, för som vanligt finns det inget bra att se på tv. Det lutar åt 1:a Johan Falk-filmen, kanske 2:an och 3:an också om vi orkar. Vi såg ”Flickan som lekte med elden” härom kvällen och den var precis lika bra som ”Män som hatar kvinnor”. Riktigt bra till och med! Hoppas Falk-filmerna är lika bra, jag har i allafall hört mycket positivt om dem.

 

Jaja, nu ska jag sluta babbla. *s* Kanske kikar in lite senare med mina senaste nageldesigner. Annars kommer dom upp i morgon i stället.

Ha en supermysig fredagskväll alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Ser gott ut. Sugen jag blev på köttbullar med lingonsylt.

    Hoppas Loxy gillar Oliver maten. Beställ någon mer provpåse eller be någon annnan göradet för dig, om de är kinkiga med att man bara skall beställa två. Men det brukare de inte vara. Man brukar få med nåt gott tuggben när man handlar med.

Kommentarer är stängda.