Allmänt

På bättringsvägen! :-)

loxy1511

Hej därute alla!

Då var det tisdag och två veckor har gått sedan jag hamnade i ”soff-exil”. Mina naglar är så långa nu att jag knappt kan skriva på datorn, men jag kan ju inte fila ner dem. Får nog ta till klotången snart tror jag. 😛 Trots allt är det äntligen bättre i armen. Jag har fortfarande väldigt ont, men jämfört med hur det var den första tiden så är det stooor skillnad! Jisses, nu kan jag ju åtminstone röra armen, göra lite med den och slipper ligga och vara totalt väck av värktabletter. Jag tar fortfarande mediciner men i mindre mängd, och jag har börjat träna den lite försiktigt. Typ lyfta den en aning med hjälp av den andra armen, röra den i cirklar hängades osv. Dock är jag fortfarande i behov av mitellan. Det verkar göra extra ont om armen hänger rakt ner, precis som det ökar när blodet strömmar till. Kanske är så också, jag kan inte sånt här. 🙂 Nu hoppas jag i allafall att det blir bra snart så jag kommer igång med allt igen. Det här har ju varit riktigt trist alltså.

***

sara1

***

Från det ena till det andra, den här sötsaken är på besök här idag. 😀 Jag stal helt fräckt en bild på fb eftersom jag inte är kapabel att hålla i en kamera. =))

Dock inte till mig utan till Håkan. *s* Det är min brors sambo Sara, och hon är här för att få sin första lektion av Håkan som ska övningsköra med henne. Idag är det bara bilkännedom och lite sånt i väntan på intyget, så efter en titt på pappren som Håkan fick på handledarkursen så stack dom ut till bilen. Det ska bli kul att höra hur deras första lektion gått sedan. 🙂

***

Nu ska jag försöka ta mig något att äta och sen ska jag se om jag får igång kaffebryggaren tills dom är färdiga. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla, och håll tummarna för att jag snart är tillbaka på banan igen.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...