Allmänt

Väntar på middagen…

dagens-middag11

***

God eftermiddag alla!

Det börjar redan skymma ute, den här dagen har verkligen bara försvunnit. Jag sitter i soffan och väntar på att maten ska bli klar, och känner mig bortskämd till tusen. 😛 Håkan håller på att göra i ordning lite korv och pommes frites till middag, det fick bli en snabblösning eftersom vi helt glömt bort att tina upp något eller planera nåt annat till middagen. Sara var kvar här till halvfyra-fyra nån gång, och mamma ännu en liten stund. Hon hjälpte mig med dammsugning och lite annat, så nu känns golven på nedervåningen fräscha i allafall. Det är oftast dem som blir smutsigast också. Håkan var i väg till hundtrimmet med Loxy så nu har han fått fina kortklippta klor igen. Hon är så himla duktig, tjejen som har Allt för Hunden här i Borås. Vi vet ju vilken liten galning Loxy är när det gäller kloklipp, till och med veterinären vägrade att hantera honom utan munkorg. Men hon klipper hans klor utan problem på bara ett par minuter. Hon är verkligen guld värd! 😀

Den här dagen har varit riktigt bra, den bästa hittills sedan jag fick inflammationen, skulle jag tro. Jag håller alla tummar och tår jag har för att det inte ska bli något bakslag.

Nåväl, nu ska jag ta mig ner till köket och sätta mig till bords. Ha en fortsatt fin eftermiddag och kväll alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...