Allmänt

Vilka är ni, alla mina goa? :-)

sweet-kittendreams1

 

God kväll på er alla ni söta!

 

Drygt 300 unika goingar har ni varit här inne idag. Färre än vanligt men det är ju fredag, så jag utgår ifrån att ni har roligare saker att göra än att sitta och läsa bloggar. 😛 Å andra sidan har ni kikat runt en hel del under dagen, så sidvisningarna hade klättrat en bra bit upp över tretusensstrecket. Letat efter goda fredagsrecept kanske? 😉

Ja, nu undrar ni säkert varför jag tar upp den här saken. Men jag är helt enkelt bara så himla nyfiken. 😀 Jag får kommentarer med jämna mellanrum, och jag får ännu mer mail angående olika saker jag bloggar om. Men alla dessa som tar kontakt med mig här och på mail är inte ens en bråkdel av alla läsare jag faktiskt har här.

Så vad är ni för några filurer egentligen? 🙂 Har ni lust att skriva några ord om er själva i en kommentar till mig? Ni behöver inte alls identifiera er om ni inte vill, det skulle bara vara roligt att få läsa lite om vad ni är för några som är här och läser hos mig varje dag. 😀 Är ni folk jag känner? Gamla vänner, klasskamrater, jobbarkompisar? Släktingar som jag inte träffat på länge? Fullkomliga främlingar? Vad är det som gör att ni återkommer till min lilla hörna här i cyberspace då och då? 🙂 

Som sagt – lämna jättegärna en liten hälsning till mig, antingen här i bloggen eller på min mail; blogg@cherlindrea.se  

Och vad ni än hittar på nu under helgen så glöm för all del inte att vara med i utlottningen om Presentkortet på SUMOpix. 😀

Ha nu en jättefin fredagskväll alla, och för er som undrar så blev det ingen utekväll för mig ikväll. Vi fick ingen hundvakt så det var bara för mig att sitta snällt i soffan och gosa med min hund i stället. Och det var faktiskt en riktigt njutning det också. 🙂 Det kommer fler kvällar. 😀

 

Sov så jättegott alla!

 

tavlingsumo2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Ja du vet ju vilka vi är 😀

  2. Cherlindrea säger:

    Ja det det vet jag ju förstås. Men jättekul att se ett litet tassavtryck ifrån er. 🙂 Kramizar!

Kommentarer är stängda.