Allmänt

Sov så gott!

loxynatt7

 

Hej där på kvällskvisten alla!

 

Kikar in en snabbis för att önska er en God natt! 🙂 Jag har varit toktrött ikväll och knappt orkat hålla mig vaken igenom filmen vi såg ikväll, reklampauserna har jag inget som helst minne av… *s* Men jag har sett filmen tidigare, (”Sjätte sinnet”, med bl.a. Bruce Willis) så det gjorde inte så mycket att jag missade nån minut här och där. 😉

Men nu är filmen slut, och allt är nedsläckt här hemma och jag har förberett för natten. Lilleman har varit ute på sin sista tur, och det är bara tandborstningen kvar. 🙂 Sen försvinner jag in i drömmarnas land (hoppas jag..) tills i morgon bitti. Jag har fått klart andra strykningen av alla ramar idag, så förhoppningsvis kan jag köra igång med den tredje och sista i morgon. Sen ska jag sätta mig och välja ut foton på Håkans och mina familjemedlemmar, barn, barnbarn, syskon, syskonbarn osv. Det ska bli en familjevägg av det här hade jag tänkt mig. =))

 

Men det är morgondagens projekt som sagt. Nu säger jag god natt till er alla, och hoppas ni får sova gott i natt.

På återseende i morgon bitti igen.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Mysigt med familjebilder:)

Kommentarer är stängda.