Allmänt

Mulen söndagsmorgon…

blommorgon3

 

God morgon på er!

 

Då var det söndag igen. Jag tycker helgerna går helt otroligt fort nu för tiden, det känns som dom bara försvinner. Men nu har ju mitt hjärta semester, så det spelar inte så stor roll här egentligen. Flera veckors ”helg”. 😀

 

Så vad ska man hitta på idag då? Enligt SMHI så är det full sol i Borås just nu. Det är det inte alls… Man kan inte låta bli att undra hur i hela friden dom läser av vädret i de här trakterna? Avläsningsstationen ligger bara nån mil utanför stan, i Rångedala, men det verkar vara extrem skillnad på vädret där och här, för de stämmer väldigt dåligt överrens. Dock är det en väldigt mild morgon, så kommer solen fram kan det nog bli en ganska skön dag.

 

Men jag ska nog måla klart mina ramar idag, så jag får bort alla grejer ifrån arbetsrummet någon gång. Det är något trångt därinne just nu, och jag har ingen lust att balansera på tå fram emellan ramar på golvet hur länge som helst. Inte Håkan heller gissar jag.. 😉
Men jag har en sprängande huvudvärk idag, så vi får se hur länge jag orkar hålla på. Sovit har jag i allafall gjort så pigg är jag, men är det inte det ena så är det alltid det andra… Nej usch, vad grinig jag låter idag! *skratt* Jag ska ta ett par alvedon i stället och hålla mun. 😉

 

lcbutterminis5

 

Först av allt ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till, och sen får vi se hur dagen blir. Återkommer lite senare, med recept på världens godaste bröd! 😀

 

Må så gott så länge, och ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Godmorgon, hoppas din huvudvärk lättar under dagen..

 2. säger:

  Åhh jag älskar Lupiner:D Så fina! Vad jobbigt att du har huvudvärk, du har all rätt att låta grinig då, men jag beundrar dig för att du inte vill det utan vill vara glad och tuff:)
  Hoppas du får en superbra dag, kram<3

 3. säger:

  Tusen tack för dina fina ord! Din blogg är jättefin, önskar jag också hade så snygg blogg och även praktiska saker som datum och länkar och så. Men med tiden kanske man lär sig hur man ska göra.

  Har du hittat din förlovningsring ännu? Det är så trist när saker försvinner som betyder mycket.

  Hoppas att du får en härlig Söndag!

 4. säger:

  Haha, vad är detta? Två bittra systrar som bara bloggar om det usla vädret! Folk måste känna ljuset i sina liv genom att läsa hos oss. *S*
  Puss puss

 5. Annelill säger:

  Nä nu får ni ge er! haha Både Indra och Nicole, se er omkring, solen skiner och det är blå himmel, vad kan man mer önska. Många kramisar.
  Det…….kanske var i morse hehe.

Kommentarer är stängda.