Allmänt

Tjolöholm Classic Motor idag! :-)

loxymorgon72

 

God morgon på er där ute!

 

Ja, då var det söndag – och jag har fått sova lite i natt – tack och lov! Men inte hela natten, så det gäller att hålla sig vaken idag. Nu hänger det dock på två andra saker – vädret och hundvakt. Det ser inte så jätteroligt ut ute just nu precis, grått, regnigt och blåsigt. Inte speciellt inbjudande mc-väder med andra ord. För det andra så är min älskade mor egentligen redan upptagen idag, så det hänger på om hon har lust att omboka sin dag. Men än så länge är klockan inte ens åtta och vi ska inte möta upp resten av gänget förän 11.00, så förhoppningsvis kan mycket hända innan dess.

 

tjoloholm2007042

 

Det är Tjolöholm Classic Motor som går av stapeln idag, en utställning med mängder av gamla fina bilar och snygga motorcyklar, tävlingar, uppvisningar, marknad och annat. Det är 16:e året i rad den här utställningen hålls, och förra året var Håkan iväg dit med några i gänget. Då var jag tyvärr sjuk och kunde inte följa med. Därför känns det förstås extra angeläget i år. Vi får väl se hur dagen utvecklar sig.

 

cutecolorsplantflower41

 

Nu ska jag slänga på mig en morgonrock och vira in mig i en pläd ute på balkongen med min andra kopp morgonkaffe tänkte jag. Det är ju egentligen inte så jättekallt ute, men det blåser och det är ju mindre trevligt när man sitter där ute – speciellt när det regnar samtidigt… 😉

 

Jag återkommer om en liten stund med en tävling som jag bara måste tipsa om! 😀 Men tills dess – ha en jättefin dag alla!

 

cutecolorsplantflower1

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hade vi varit grannar hade jag gärna passat Loxy:)

    Tjolöholm är en rolig träff, jag var på det några somrar med mitt ex, och det var alltid lika kul att träffa de äldre med sin veteranbilar som var så fina, ha en bra dag!

    Själv ska jag spana in loppisen i majorna…

Kommentarer är stängda.