Allmänt

God kväll på er..

loxy25

 

God kväll på er vänner!

 

Här har det varit stilla idag, sorry!

Men jag har varit så himla trött så det inte är klokt! Och ändå har jag inte fått sova en blund. Jag har verkligen försökt, men trots att jag knappt kan hålla ögonen öppna och bara sluddrar när jag pratar så ramlar jag inte över gränsen och somnar. Jag blir tokig alltså! I natt måste jag få sova, för i morgon ska vi iväg på en tur med hojarna till Tjolöholms slott en stor del av gänget. 😀 Eller ja, jag ska med om jag får sova alltså. Nån som har lust att komma hit och klubba ner mig? *s*

 

cutecolorsloveicon31

 

Jag har precis stökat undan disken efter en helt suveränt god lördagsmiddag! 😀 Jag lade ju in gurka i förrgår kväll, och idag lagade jag pannbiff med lök som vi åt till den inlagda gurkan. Håkan gjorde sin underbart goda sås till, och efter maten blev det en kopp kaffe med nybakad sockerkaka som jag svängde ihop medans jag lagade middagen. Vi hade bjudit upp mamsen på middag också, så idag hade vi trevligt lördagssällskap till maten. 🙂

 

Men nu är jag verkligen helt slut och orkar inte göra så mycket mer idag. Vi ska kika lite på ”Fantomen på operan” på 2:an nu klockan 21.05, och se vad det är för verison. Är den inget att ha så blir det ”CSI Miami” klockan 21.25 på 5:an i stället. Något mer tror jag inte det blir för min del, innan jag ger upp för den här dagen.

 

cutecolorsloveicon31

 

Hoppas ni har haft en härlig lördag alla! Det har ju faktiskt varit riktigt fint väder i dag, till och med här i Borås. 😉

Nu hoppas jag att jag får sova i natt, och önskar er en god natt också. På återseende i morgon, och ha en fortsatt mysig kväll!

 

cutecolorspixieicon1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Åh vad kul att du har ridit en gång i tiden. 🙂
    Hoppas att du fick sova något i natt.
    Din hund är helt underbart ljuvlig! ♥ Har du sett min lille plutt?
    Hur stor är din?

Kommentarer är stängda.