Allmänt

Grill-lunch idag!

loxyprommis11

 

God morgon- eller förmiddag snarare – på er alla! 🙂

 

Hoppas ni hade en kanonmidsommar igår, och inte mår allt för risigt idag.. 😉 Själv gick jag och drog på en enda cider och en drink hela midsommar så för min del är det ingen fara. 😀 Jag sov dock gott ända till 10 idag, men det var en lång dag igår.

Nu är jag i allafall på benen och ska snart gå en promenad med lilleman innan vi ska ner till mamma på grill-lunch. Det är brorsan som står vid grillen idag, och han har tydligen lekt ordentligt i köttdisken den här gången. Det är en massa nyheter som står på menyn, sånt som inte jag är van vid att grilla, helt enkelt för att jag är en vanemänniska. Hittar jag nåt som funkar bra så vill jag gärna återgå till det hela tiden. Varför ändra ett fungerande koncept liksom.. 😉

Men som sagt – först vovveprommis. Hoppas ni får en fin midsommardag och på återseende lite senare!

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...