Naglar Skönhet & hälsa

Röda stilettonaglar!

stilettonaglarred1

 

Hej hej!

 

Jag var bara tvungen att visa er en grej innan jag drar iväg. Härom dagen var min tokiga kompis Veronica här en sväng, och fick för sig att hon ville ha en enda stilettonagel – på tummen. 😛 Och eftersom jag aldrig nekar henne något – höhöhö..:-P så drog vi in i nagelhörnan och satte igång. Hon hade rött nagellack på övriga naglar, så jag gjorde hennes nya nagel i röd gelé. En grön blomma ville hon ha, så det byggde jag in i gelén, en blomma i fimo. Jag måste erkänna att det var något svårt att sluta efter en nagel, jag ville ju bygga alla tio! För det var sjukt roligt att göra den här! 😀 Hoppas att fler fastnar för stilettostilen och vill ha sådana framöver. Jag tänker själv prova det nångång, men inte innan flytten. Hehe!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. valmina säger:

    Blev jättenöjd med min stentuffa stillettonagel,TUSEN tack för att du gjorde den bara pang å bom <3 <3 <3 <3

  2. Cherlindrea säger:

    Valmina: Klart jag gjorde – jag skrev ju det – nekar aldrig dig något…med vissa begränsningar förstås..Mohahahaha! Glad att du gillade den i allafalll. Tycker själv att den är stencool! 😀 Ska definitivt fixa likadana på mig själv sen. 😀 Kraaaaaaaaaaaam!

Kommentarer är stängda.