Skönhet & hälsa

Till hårakuten klockan 15.00

rosa-lilja1Nu har jag pratat med min underbara kusin Cilla som är frisörska i telefon och fått råd och tips angående mitt katastrofala gula hår. Klockan tre ska jag vara nere på Helénes Beautycenter och visa upp spektaklet och få ilagt en silvertoning som förhoppningsvis ska neutralisera det gula. Jag hoppas innerligt att det ska fungera.

Jag tänkte inte på att ringa min kusin först, utan tog kontakt med en annan salong för hjälp Men där fick jag dels rådet att bleka om det hemma med samma färg direkt, dels att dom inte ville ta emot mig eftersom dom inte visste något om produkten jag använt trots jag jag förklarade att det var Schwarzkopfs hemmablondering. Dom vågade helt enkelt inte ge sig på att försöka rätta till det hela. Min kusin däremot avrådde mig bestämt att bleka håret så snart eftersom risken för att hårstråna går av är för stor, plus att det kanske inte ens blir bra då heller, utan att en sådan här silvertoning är mycket skonsammare att ta till i stället. Och det låter ju ganska logiskt även för en som inte är proffs. smiley Så nu ska jag alltså till deras ”färgfrisör” och se om det går att rädda resterna. *s*

Håll gärna tummarna för mig, kanske främst för att jag har något hår kvar när jag kommer hem. smiley Vad 17 ska man på och experimentera med såna här saker själv för?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...