Skönhet & hälsa

Hemma efter en lång dag på stan – och med håret kvar… *s*

hairproducts1

Ja, då var man hemma igen. Det blev en lång dag på stan idag, och inte ens hälften av det jag skulle göra fick jag gjort, för jag satt fast på Helénes Beautycenter större delen av tiden. Men jag är såå himla glad att jag inte lyssnade på den första korkskallen jag ringde och rådfrågade, som uppmanade mig att köpa och lägga i ytterligare en blekning. Då hade jag troligen inte haft mycket till hår kvar nu. I stället fick jag en silvertoning som neutraliserade det gula och gav mig en kallare blond färg som jag är toknöjd med. Dom är verkligen superduktiga på HB och jag lovade både dem och mig själv att komma tillbaka dit nu ca var annan, var tredje månad och upprätthålla färgen i stället för att experimentera på egen hand. Det här som gjordes idag hade jag aldrig klarat av själv. Men smakar det så kostar det…1400:- allt som allt. Men som sagt, det var en kanonjobb som gjordes, och det var dessutom en stor risk som togs i och med att dom överhuvud taget vågade ta sig an min missfärgning. Så jag kan faktiskt inte klaga.

springjacket1

När jag äntligen var klar hos frisören gick mamma och jag till stans gulligaste café som ägs av två gamla tanter i 80-årsåldern och åt pannkakor med hallonsylt och vispgrädde. smiley Sen var det bara att skynda sig till mötesplatsen där Håkan skulle plocka upp oss, eftersom han skulle iväg med motorcykeln nu och jag var tvungen att ta Loxy. Men jag hann förstås med mitt optikerbesök före frisören och i ett anfall av förändringslust så beställde jag några par linser i aquafärg. *s* Det blir nog intressant.. haha! Men jag hann även med att shoppa lite förstås. *skratt* Mamma och jag ramlade över en ceriserosa kort trenchcoat som vi förälskade oss i båda två, så det blev varsin sådan. smiley Till nedsatt pris dessutom, upptäckte vi. smiley 359:- ordinarie pris, men var det halva priset – 180:- på Vero Moda eller White.

Men nu är vi som sagt hemma igen, och Håkan har åkt iväg med motorcykeln en sväng. Han har hållt igång ordentligt här idag, för här var kanonfräscht när jag kom hem, med nyskurade golv i hela lägenheten. =)) Så jag tänkte dra mitt stå till stacken nu, och vika all tvätt från i förmiddags.

Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen blir lika bra. På återseende senare under kvällen.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...