Skönhet & hälsa

Gårdagens inköp

kicks1

Jag shoppade ju lite annat igår också, förutom blommor. smiley Inte så mycket den här gången, men lite småprylar som jag tyckte att jag behövde. *s*

För det första tänkte jag prova mineralsmink för första gången, så jag köpte L’Oréals true match fondation i puderform. Tyckte jag lät både praktiskt och bra. 145:-

Sedan var det verkligen dags att köpa ett nytt rouge. Jag vet knappt när jag köpte mitt senaste, men det var alldeles för många år sedan. Kanske för att jag inte använder det så ofta, men jag var sugen på ett i en riktigt somrig färg. Jag valde L’Oréals Blush Delicieux i färgen Rose guimauve – Pink marshmallow, 110:-

Ett nytt Glam Shine från L’Oréal blev det också. Jag älskar dom där läppglansen men jag ville ha en lite ljusare färg, så det blev ett i färgen Strawberry Sorbet, 99:-

Och så ett nytt nagellack. =)) Jag pendlar nästan alltid mellan O.P.I och Maybelline’s express finish, och den här gången blev det det sistnämnda, dock av den nya varianten Shock control. Jag hoppas det är lika bra som de andra jag är van vid. 80:-

kicks2

Och så blev det lite andra småprylar, så som nagellackremover, Depend, 50:- och ett nytt paket med dessa ursöta små nageldekorationerna som jag har fått dille på. *s* 50:- ligger dom på, och det är två kartor med stickers i paketet. Ett par nya hårspännen blev det också, något som jag ofta har svårt att motstå. De här små i rosafärgad metall med strasstenar i mellan och i mitten av blommorna tycker jag är ursöta. 30:- som hittat! =))

Naturligtvis kom jag hem och upptäckte att jag glömt typ hälften av det jag egentligen åkte iväg för att köpa, så jag får ta en sväng till stan efter helgen igen. Nu ska jag fortsätta med min balkong, och lite senare blir det grillning nere hos mamma tillsammans med lillasyster Nicole och hennes lilla familj. Det är stora trädgårdsdagen där nere idag, så jag får greja med mina små balkonglådor själv. *skratt*

Ha en fortsatt fin dag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...