Vardagsbetraktelser

Trädgårdspyssel

gardenwork1

Nu är jag hemma igen, efter en mysig eftermiddag i mammas trädgård. Cico har varit i full gång med att gräva rabatter åt mamma, och är väl den av oss som har hållt värmen bäst. För trots det fina vädret – när jag kom ner så hade solen förflyttat sig nästan utanför tomtgränserna och vi höll på att frysa ihjäl i skuggan. Är man bortskämd eller? *Skratt*

emmacicomamma1

Grillning blev det förstås också. Både vanlig grillkorv och kabanoss, och så kroketter och potatissallad till. Det är verkligen märkligt att mat alltid smakar så himla mycket bättre utomhus.

Jag var förstås runt och terroriserade alla med min kamera, men det ska bli roligare att ta kort där nere sen, när allt är färdigt. Idag såg hela trädgården ut som en byggarbetsplats. Hehe!

emmasaphira1

Lilla ängeln Saphira sov när jag kom, men vaknade efter en stund och då var det bebis som gällde förstås. smiley Här är hon jätteyrvaken men Nicole ser nästan ännu tröttare ut. *skratt*

emmaosaphira1

Så jag spelade apa lite, med brorsan bakom mig, lika apig han, för att få Saphira att skratta, men det enda vi uppnådde med det var att min syster bröt ihop av skratt i stället. *s* Saphira glodde på oss som om vi vore helknäppa. Hehe!

Nu är jag i allafall hemma, och ska pyssla lite här innan jag ska krypa upp i soffan och skratta, njuta och förfäras om vart annat över kvällens bidrag i ESC. *s* Hoppas ni har/har haft en jättefin dag. På återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...