Blommor & växter Vardagsbetraktelser

Balkongpyssel

balkongpysselkollage1

Då var jag äntligen klar med balkongen och alla blommor! Jag klagar egentligen inte, jag tycker det här jätteroligt. Men om mammas trädgård såg ut som en byggarbetsplats idag, så såg vår balkong ut som en krigszon. *skratt* Men hur 17 bär man sig åt för att plantera blommor utan att drälla jord överallt? Jag har då åtminstone aldrig klarat det. Men så är det ju lite tjusningen också, att stå där och greja med jord och växter överallt. Det som är mindre kul är städningen efteråt. Den har tagit nästan lika lång tid som själva planteringsjobbet. *s*

balkongpysselkollage2

Det var ett helt underbart väder att stå och jobba i. Inte för varm och inte för kallt. Musik på inne i vardagsrummet och bara djuren som sällskap. En riktigt härlig och avkopplande stund. Jag hoppas bara inte jag har klämt ner för många plantor i varje balkonglåda. Det var lite för många blomplantor och jag fick lite panik till slut, men jag tror nog att dom ska kunna samsas om platsen. Det lär jag få veta av mamma sen annars. *s* Är det för trångt så kommer hon plantera om dem innan jag hinner börja skämmas ens. Hehe!

balkongenklar1

Så här blev vår lilla balkong när den var klar i allafall. Jag tyckte det blev riktigt fint. Jag ska ha andra hängamplar senare, dom där jätte-petuniorna som finns. Men dom hade inga såna där vi handlade igår så det får vänta.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...