Allmänt

Nu ska jag och rosa vovven sova…

rosa-vovve1

Den är toksöta vovven fick jag i ett stort paket av min mamma idag. smiley Den är nästan en halvmeter lång och ligger nu på min soffrygg och hälsar alla välkomna. Jag bara älskar den! smiley Tack snälla goa mamma!

Men vilket urbota fjasko kvällen bjöd på då! *skratt* Tänk att det är så här vart enda år. Alla tidningar skriker ut att Sverige är segertippat och top5-favorit och allt vad det nu är, och sen får vi vara glada om vi lyckas hålla oss kvar på top20-listan. *s* Det stämmer kanske lite som någon av kommentatorerna sa; Sverige har haft för stor tro på sin egen förmåga – igen!

melodi1

Jaja, nu vann i varje fall Dima Bilan från Ryssland med sin ”Belive”, som jag faktiskt tyckte var en riktigt bra låt. Kanske något lite småtrist men absolut en låt jag kan tänka mig att lyssna på. Utav dem i toppen så gillade jag nog Grekland bäst, sen får folk gasta om Britney Spears-wannabe så mycket dom vill. Jag tyckte hon var både duktig och charmig, även om hon inte verkade ha alla chips i påsen av presskonferenserna att döma… ;o) Norge gillade jag verkligen också. Riktigt vacker röst. Portugal likaså. Och några till som jag inte minns vilka länder det var nu.

melodi2

Men Olta Boka från Albanien var ändå den låten jag fastnade mest för. Om den var bäst vet jag inte om jag vill säga. Det var nog inte den jag skulle sett som vinnarlåt i de här sammanhangen. Men jag tyckte väldigt mycket om den och i mina sammanhang, typ i min I-Pod skulle den passa alldeles utmärkt. smiley

Men Grattis till Ryssland i allafall. Dom ville ju tydligen såå väldigt gärna vinna enligt våra kommentatorer. (Vill inte alla det?) smiley Nu ska jag ge mig för idag i allafall, ta min härliga rosa vovve och gå och lägga mig. *skratt* Nej, den rosa får nog allt sova ute på soffan tror jag. Däremot ska jag ta min andra lilla vovve och gå och lägga mig. I morgon blir det eventuellt en tur med motorcyklarna till Tjolöholms slott. Vi får se hur dagen utvecklar sig.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...