Allmänt

Ingen mc-tur för mig, men en mysig vovvedag i stället! :-)

loxys1

Loxy’s senaste leksaker som jag köpte till honom på MyOne. Han fullkomligt älskar dom här mjukisgrejerna som piper, jag förstår inte riktigt vad det är som är så himla speciellt med just de här, jämför med alla hans andra leksaker, men så är det i allafall. smiley

Och dom ska vi utnyttja idag, Loxy & jag. För det blev ingen mc-tur för min del idag. Jag är inte alldeles jättebesviken för det, om jag ska vara ärlig. Det är i kyligaste laget i vinden för mig för att åka såpass långt, även om jag gärna skulle sett Tjolöholms slott. Det var massor av år sedan sist. Jag tror det var när jag var runt 14 och vi var på släktmiddag där. smiley Men kylan är inte hela skälet förstås, utan hundvakt var lite svårare idag. Mamma ska iväg vid halv fem-tiden och det är inte säkert att vi skulle hinna tillbaka tills dess. Dessutom ska Nicole och Cico komma tillbaka idag och fixa klart trädgården och då kan det bli lite mycket om hon måste ha Loxy där nere också. Någon annan ville jag inte ringa med så här kort varsel. Så idag blir vi hemma, lilleman och jag, för jag övertalade Håkan att åka i allafall. Han har ju jobbat halva helgen så han kan behöva komma ut på nåt kul. Själv ska jag som sagt ha lite buskul med Loxy, plus att jag har en hel del med Hräsvelgs hemsida att göra.

loxys2

Dessutom tänkte jag gå ut på en långpromenad med lillfisen och göra något han tycker är tokkul, nämligen låta honom leta efter godis ute. smiley Bland annat sätta fast små godisbitar på lagom höjd i barken på trädstammar och liknande. Han klättrar som en ekorre när det gäller godis. *skratt* Den här söta lilla godislådan med tillhörande genomskinligt lock fick han av mamma & Elliot igår när jag fick min rosa vovve. smiley Idag ska den få följa med ut på promenad. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...