Allmänt

Härligt solig fredagsmorgon!

morgonkaffe11

God morgon på er denna soliga fredagsmorgon! 🙂

 

Klockan är bara några minuter över sju, men jag hade inte tålamod att ligga kvar i sängen och glo längre när solen strålar utanför fönstren och jag ändå inte har fått sova på flera timmar. Huvudvärken är inte helt borta, men den är lite bättre idag och jag hoppas den förblir så och inte förvärras under dagen.

 

Det är inte speciellt varmt ute precis – när jag gick ut på balkongen vid halv sjutiden med min kaffekopp var det bara lite drygt 0,5+. Men det har redan stigit till +2 i skuggan, så förhoppningsvis blir det en fin dag i dag också. 😀 Nicklas och Linda kommer hit idag igen för att fortsätta att fixa med motorcykeln, men idag hinner dom inte stanna så länge så jag tänkte jag skulle fixa en snabblunch innan dom måste åka tillbaka hem igen. Jag vet bara inte vad än. Något som har nåt bra förslag på något som varken tar för lång tid att laga eller för lång tid att äta? 🙂 Jag ska ta  mig en runda i min receptsamling också, men just nu står det precis still i huvudet på mig. Jag kan inte komma på nånting.

***

Nu ”ropar” lilleman på mig inne ifrån sovrummet. 😉 Han har blivit otroligt morgonpigg sedan kylan försvann och solen och värmen kom och dessutom utepigg, han som annars brukar se ut som sju svåra år så fort man plockar fram kopplet. Och jag är jätteglad förstås! Jag tror ju varenda senvinter att det är något fel på honom för att han sover så mycket – totalt glömsk av att det är så varenda år. Jag tror allvarligt talat att jag börjar bli senil. *s* Mitt minne är totalt obefintligt i mellanåt. Jag hinner knappt tänka vad jag ska göra så har jag glömt det i nästa sekund. Är det åldern tro? Hehe!

 

***

 

Nej, dags för vovvepromenad. 🙂 Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare. Hoppas ni får en riktigt härlig dag med vackert vårväder!

 

cutecolorspixie6b

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Hejsan hoppsan!

  Stackare som så ofta har ont i huvudet….
  Här i Stockholm skiner solen från en klarblå himmel även om det är kallt i luften men solen ger så mycket energi som vem bryr sig.

  Såg att du hade bakat scones och det är också så gott, jag har dock inget bra recept på scones, för det jag har så blir det så kladdigt också måste man hålla på och gegga med händerna i det där (du kanske har ett annat tips 😉

  Hoppas lunchen gick fint och att ni tillslut fick mat i magen eller blev det cupcakes (inte fy skam det heller)

  Kram och ha en fortsatt trevlig dag och helg
  //Nettisens

 2. fy å uch för huvudvärk… de borde inte få finnas!!! Vet hur du känner, då jag ofta oxå får huvudvärk (med du verkar ha värre än mig), kanske beror det på fibron?!

  Idag har dagen varit sådär, varit tvungen att ta spruta..UCH! men sen fick jag vara hemma tjejerna (ler) och man blir ju glad över att solen skiner oxå!

  Önskar er en trevlig helg!!!

 3. Cherlindrea säger:

  Nettisen: Förlåt för det sena svaret, jag försöker hinna ikapp mig med alla kommenterer här. Men jag har faktiskt inte heller något annat recept på scones än ett sånt där ”kladdigt” som jag står och geggar med. *skratt* Men skulle jag ramla över något utan gegg så tipsar jag dig såklart. 😀
  Kramiz!

Kommentarer är stängda.