Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Bröllopsnaglarna klara! :-)

weddingnails1

 

Hej hej därute!

 

Då var jag färdig med goa Ann-Catrins naglar. 🙂 Hon var ju här för ca fem veckor sedan och gjorde provnaglar och faktum är att vi valde att bara göra en påfyllning idag i stället för att sätta om alla naglar. Med tanke på tiden så var jag säker på att jag skulle behöva göra helt nya idag men det var faktiskt tur att vi slapp det. Det hade tagit så mycket längre tid, och tid hade hon inte ett överflöd av idag, förståeligt nog. 😉

Hur som helst så blev det en fräsch fransk manikyr med två glittrande rhinestones på ringfingernaglarna. Enkelt men jättefint till bröllop tycker jag. 😀

Hållbarheten på naglarna gjorde mig nästan chockad när hon kom hit idag. Vi hade nämligen problem med släpp under själva nagelbygget sist och jag fick fixa och trixa en del för att få materialet att fästa. Därför trodde jag inte att de här naglarna skulle hålla så länge. Där hade jag helt fel. 😛

 

Fem veckors utväxt! 

five-weeks-nails1

 

Här är en bild på hur hennes naglar såg ut när hon kom idag. Fem veckors utväxt och bara lite släpp på ett par av alla tio naglar. Verkligen jätteroligt att se tycker jag! 😀

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och vänta in nästa kund som kommer klockan ett. Håkan har åkt iväg för att hämta min mor som storhandlar idag, och själv har jag nästan bestämt mig för vad det blir för middag. 😉

Ha en fortsatt fin fredag alla, och varma lyckönskningar Ann-Catrin! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...