Allmänt

Mina morgonkillar… :-)

hakan-o-loxy1

 

God morgon på er alla därute i stugorna! 🙂

 

Då var man på benen igen då, denna lite dimmiga fredagsmorgon. Innan klockan ringde vid sju så var det strålande sol ute, men det är väl därför dimman har stigit i skogen för nu är det bara mjölkvitt utanför fönstren. Det brukar dock försvinna ganska fort. Hoppas vi får fint väder idag.

 

Om 1 1/2 timme kommer min nagelkund hit. Hon ska göra sina bröllopsnaglar, i morgon gifter hon sig, och det är så roligt att få äran att göra dem. 😀 Så nu ska jag förbereda nagelhörnan och göra i ordning allt för morgonens jobb. Efter lunch kommer kompisens dotter hit på en påfyllning så idag är det fullt upp igen. 🙂

 

Vad ska man hitta på till middag idag då? Det där är verkligen dagens stora fundering – varenda dag! Jag har idétorka när det gäller middagsmat just nu, middagar som är lättgjorda och går relativt snabbt men som ändå inte är ”snabbmat”. *suck* Idag måste det verkligen bli lite mer ”riktig” mat, för nu har vi slarvätit några dagar. Varma mackor ena dagen, omelett andra dagen, pannkakor tredje osv. Det går ett par gånger men sen vill man ha ordentlig mat. Så kom gärna med lite roliga middagsförslag. 😀

 

Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen och fixa till mig lite, och sen sätta på bryggaren och duka kaffebrickan till klockan nio.

Ha en jättefin fredag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Vi ska ha schinksnitzel med lök och grönt

  2. Cherlindrea säger:

    Åh, det lät ju inte fel! 😀 Vi ska grilla skinkschnitzel i morgon dock så jag ska försöka komma på nåt annat idag. Brukar du panera dem? Det har jag aldrig gjort så är lite sugen på att testa.

  3. Eli säger:

    köttbullar kokta i tomatsås, serverade med spaghetti! sååå gott!

  4. Cherlindrea säger:

    Eli: Åh, det lät ju tokgott! Tack för tipset, det blir helt klart pasta med nån form av köttfärs idag. 😀

Kommentarer är stängda.