Allmänt

Lite bilder från vår julafton

jul2009-1

 

Några dagar sen, men här kommer i allafall lite bilder från vår mysiga julafton. 😀 Det blev inte så mycket foton i år, jag hade fullt upp med att filma i stället. Filmer som man känner sig dyngpackad när man tittar på…haha! Jag måste lära mig att röra filmkameran långsammare. 😛 Hur som helst, här kommer lite i allafall, och först ut här uppe är vårt julbord. 🙂

 

jul2009-2

 

Världens juligaste paté. 😀

 

jul2009-3

 

Maria och jag står och fotar i varsitt hörn i köket. *skratt* Micke ser ut att undra vad 17 vi håller på med. 😉

 

jul2009-4

 

Loxy äter sin jultallrik som han har väntat länge på. I typ 100 år att döma av hans glupska beteende. 😛

 

jul2009-5

 

Marias och Mickes julklapp från oss. Jag fick ett rätt roligt filmklipp när de tre andra slog sina huvuden i hop för att pussla ihop den här. 😀 Man ser inte så tydligt på fotot, men det är en fontän. Det rinner vatten ner för ”muren” bakom paret. 🙂 Jag tycker själv den här är jättesöt, så jag kommer nog köpa oss en egen sen. Det sägs vara rogivande med porlandet från vattnet. Jag hoppas det, så det inte blir irriterande i stället. Kanske bäst att avvakta och höra Marias och Mickes åsikt. 😉
Vår julklapp kommer senare i ett eget inlägg. Något såå sött! 😀

 

jul2009-6

 

En parmatch i TP under många glada skratt. 😀

 

jul2009-8

 

Håkan läser fråga med en trött Loxy på armen. 🙂

 

jul2009-7

 

Dom duktiga vinnarna! 😀
(..om det inte varit för den där j***a bruna pluppen…haha!)

 

jul2009-9

 

Loxy försöker fjäska in sig hos Micke. 🙂

 

Jaha, det var ett litet urval ifrån vår julafton. =)) Det kommer lite mer sen, på bland annat Loxy och hans julklappskaka. *s*

Men nu ska jag fortsätta och greja här hemma. Det blev en städdag idag, även om det egentligen inte behövdes. Men ibland tycker jag att det är skönt att gå och städa och dona (så knäpp är jag…*s*).

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ser ut som att ni haft en mysig jul. kram

Kommentarer är stängda.