Allmänt

Uppe tidigt idag…

morgonhus1

 

God morgon där ute i mörkret alla!

 

Då var julhelgen över för den här gången. Det är inte klokt vad fort det går. Man planerar och fixar, grejar och donar för de här stackars tre dagarna, och så är dom över innan man ens hinner blinka. 😛

Men helt är ju inte allt över förstås. Det drar mot nyår, och även om jag alltid tyckt om nyår (möjligtvis med undantag när jag var liten och var livrädd för smällare…) så våndas jag inför varje år numera. Just på grund av sagda smällare.
Loxy är otroligt smällarrädd och varje år innebär minutiös planering med rastning, mörkläggning, musik hemma osv. Men ändå kan man inte helt undvika de där plötsliga och enstaka smällarna som helt plötsligt brinner av både flera dagar innan och flera dagar efter själva nyårsafton. Faktum är att det redan har hänt här uppe hos oss, naturligtvis precis när jag kommit ut med Loxy, och han blev totalt vettskrämd. Jag ska testa med DAP i år och se om det hjälper lite. Doftspridaren ska man ju börja med mycket tidigare, men jag har en spray också som jag ska använda. Det gör ju förhoppningsvis inte situationen värre i allafall.

 

Idag ska jag försöka få lite mer gjort än jag fått de sista två dagarna. 😛 Jag har känt mig fullkomligt orkeslös och bara velat sitta och slöa och göra ingenting i dagarna efter julafton. Men nu har jag äntligen sovit ikapp mig lite, i varjefall utgår jag ifrån att jag har gjort det, eftersom jag inte fått sova ordentligt i natt och var på benen redan strax över sex i morse. Så jag tänkte fixa lite i nagelhörnan och så får vi se vad det blir mer. Vi ska snart ha en kalkonmiddag hemma hos mamma, så den måste planeras också. 😀

 

Hoppas ni har sovit gott i natt alla, och får en fin dag idag.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Ja, julen går alldeles för snabbt över. Stackars alla hundar som är rädda för nyårssmällare! Jag är glad över att vår hund inte är det. Men han kanske blir det om man inte är försiktig.
  Ha en god fortsättning!

 2. Stackars Loxy, jag hoppas det blir totalförbud på smällare!

 3. säger:

  sv, hejhej 🙂 tack detsamma =D hur är det med dig då?
  kram

Kommentarer är stängda.