Allmänt

Fredagskväll framför tv’n… :-)

puricute-me2

Hej hej alla!

 

Vad görs denna regniga fredagskväll? 🙂 Själv har jag precis satt mig i soffan med en kopp te framför Så ska det låta! efter en kvällstur med lilleman.  Mycket skönsång just nu. 😀 En riktig nostalgitripp när Linda B och Magnus B sjunger Carrie med Europe. 😀

 

Jag satt förresten tidigare och lekte med min I-Phone och upptäckte hur himmelens massa roliga appar det finns att ladda ner. =)) Jag vet precis vilka appar som ska bli mina appar…hehe! Eller rättare sagt – det vet jag inte alls. Jag kan inte välja. *s* Förutom en, som jag är helt säker på, nämligen handlingslistan för framtida storhandlingar. Gud, vilken bra grej! 😀 Och sen fanns det ju förstås en massa andra bra grejer också, och en hel del bara vill ha grejer. Men som sagt, den här handlingsappen ska jag definitivt ha! Perfekt också, att man kan dela med sig med den genom till exempel mail. Då kan man ju faktiskt skriva ut listan i pappersform också om man skulle vilja det.

 

naturgodis12

 

Men ikväll ska jag inte ägna mig åt nån storhandlingslista, det är gjort för den här månaden. Nu ska jag njuta av en skål med naturgodis och supertokgod italiensk glass. 😀

Förresten, bilden här uppe på mig är pimpad på sidan www.puricute.com, en jätterolig sida där man kan fixa sina foton med den japanska tekniken purikura, genom att lägga till en massa söta och roliga ramar, bilder och annat. Den här bilden här uppe är egentligen animerad, med blinkande hjärtan och stjärnor m.m. men jag lyckades inte kopiera in koden på min blogg. Får försöka testa mig fram senare. Gulligt är det hur som helst tycker jag. 🙂

 

Ha nu en jättemysig fredagskväll alla, och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. jasså, regnar det hos er… Här är det en härlig och fin kväll. Vi har precis varit ut på sista pinkturen för idag, innan det så tittade vi på ”så ska det låta”.

    Go natt

Kommentarer är stängda.