Allmänt

Where the wild roses grow…

illust106

 

Hej på er därute i natten alla!

Det verkar vara lite svårt att hitta sömnen för min del i natt, så klockan har redan hunnit bli över två här. Jag har egentligen alltid varit en nattmänniska och älskat att vara uppe sent och sitta och pyssla nattetid. Men då har jag också somnat när jag gått och lagt mig sen, och det gör jag inte numera. Somnar gör jag tydligen lättast fram emot 6-7 nångång på morgonen och det har jag inte lust med alls. Då vill jag vara vaken och pigg och göra annat än att ligga och tryna. *s*

 

Men nu ska jag göra ett försök att få mig lite sömn igen, och avslutningsvis här ikväll så lägger jag upp en låt som har gått i mina hörlurar ett antal gånger ikväll – och desstuom en favorit i repris.

Sov så gott alla till Kylie Minogue och Nick Caves ljuvligt vackra;

 

Where the wild roses grow…

 

 

redroses

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    åh nick cave! _<

  2. säger:

    Åå, jag älskar den låten! Och musikvideon gör den ju inte sämre, heller! 😀

Kommentarer är stängda.