Allmänt

Sommarfika med familjen!

sommarfika4

 

Det blev lite ändrade planer för idag. 🙂

Mamma dök upp här en sväng på förmiddagen, och när Nicole, Saphira och Boss anlände till vårt område, så kom även dom upp till oss på en fika ute under parasollet. 😀 Jag var så himla slö i värmen att jag bara dukade fram kaffebröd och kaffe, sen satt jag bara och rörde mig inte ur fläcken. *s*

Men mamma var däremot aktiv med min kamera idag, så här kommer lite foton från vår sommarfika på balkongen blandat med gårdagens blomsterinköp, hundar och Saphira i farten. =))

Boss, den lilla pissenissen, har fått för sig att märka in sitt revir i hela vårt hem.. *s* Så han får lov att ha bellyband (snoppskydd) på sig numera, ifall någon undrar vad det är han har runt magen. 😉

 

 

Efter fikat tog mamma med sig gänget ner till sig för lite bus och ”baljbad” i trädgården, och jag kilade ner med Loxy strax efter. Nu har han fått rusa av sig med Boss och Elliot en stund och när vi kom hem blev det en svalkande dusch i badkaret. Så nu ligger han och torkar (i solen förstås, vart annars…*s*) och jag ska snart ta in honom på en liten eftermiddagsvila så han inte får värmeslag. Han har ju inte direkt någon självinsikt när det gäller sol och värme som andra normala hundar har, som går och lägger sig i skuggan… 😛

 

Själv ska jag bara fixa klart tvätten och sen blir det en vila för mig också. Jag älskar värmen, men den tar onekeligen kål på en mitt på dagen. =))

 

Hoppas ni har en riktigt skön dag därute alla!

Återkommer lite senare!

 

 

 

sommarfika5 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    sv: härligt att höra! 🙂 jag mår bara bra. vad har du hittat på idag?

  2. säger:

    Så mysigt ni har det!

    Kram Anna

Kommentarer är stängda.