Allmänt Mat & Bak

Mina tomtecupcakes! :-)

tomtecuppie2

 

Hej på er därute alla!

 

Då har det redan blivit eftermiddag. Den här dagen har gått otroligt fort. Min mor har varit här på fika och lite prat (läs: mycket prat…*s*) och så har jag roat mig med att fota och videofilma en massa nötskrikor i skogen utanför huset. Jag har nog inte nämnt det tidigare, men det var alltså vad Håkan och jag köpte till oss själva i julklapp; en digital videokamera! 😀 Det är verkligen superroligt att kunna filma vissa saker men jag har inte lärt mig den riktigt än, så videoklipp kommer lite senare. Men det finns ju massa roligt man kan göra med den här, till exempel steg-för-steg anvisningar av cupcakes-dekorationer, naglar och annat pyssel. Till exempel. 😛 Den är så himla liten och smidig att den nästan får plats i min hand. =))

 

Men det kommer som sagt mer av det tidigare. Nu ska jag lägga mig och vila en stund, och tills jag återkommer tänkte jag bara visa lite bilder på  mina tomtecupcakes som jag knåpade ihop till fikat på julafton. 😀

 

tomtecuppie1

 

Det är vaniljmuffins i botten och fluff med Ahlgrens bilar-smak. Över fluffet ligger en tunn rundel av sockerpasta och så har jag spritsat kristyr runt kanten som jag färgat ljusröd. Hela tomten är gjord i sockerpasta, ofärgad vit och rödfärgad – bara pupillerna består av pyttesmå strösselkulor. På sidorna av tomten satte jag några strösselhjärtan. 🙂

 

tomtecuppie4

 

tomtecuppie3

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Tack för det söta julkortet 🙂 God fortsättning på den sista biten av året. Kram Sara

  2. säger:

    Vilka fina cupcakes! God fortsättning på helgen! Kram1

Kommentarer är stängda.