Allmänt

En kopp latte på eftermiddagen…

latte1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Solen kom fram ordentligt till sist måste jag säga. 😀 Jag vaknade i sovrummet av att Tinky –  min undulat – höll full konsert ute i vardagsrummet – trots att han hade en sovfilt över sig. Och det beror oftast på strålande sol. 😀 Hur som helst så har jag inte fått sova speciellt mycket den här eftermiddagen ändå. Har det inte varit telefonen som väckt mig så har det varit en envis och tokslö jättefluga som vägrade låta sig räddas ut i friheten. Men jag lyckades fånga in honom i gardinen till slut och få ut honom. 😛

 

Till slut gav jag upp det där med sömn och klev upp för att göra mig en latte i nya kapselmaskinen i stället. Jag brydde mig inte om att köpa mjölkkapslar nu, utan köpte i stället ett paket med latte art – specialmjölk för värmning och skumning till latte, cauppuccino, osv. Det funkade hur bra som helst och jag fick ihop en riktigt god latte med ett par råsockerbitar i. Min favorit! 😀

 

Nu ska jag snart förbereda middagen här, men jag går och funderar på om jag ska försöka få tag på min syster Nicole först. Hon messade mig ifrån Blå Stjärnan tidigare idag där hon var på undersökning med Boss. Han har haft problem med smärta någonstans i rygg/ben-trakterna och nu, efter några dagar på smärtstillande, kunde dom äntligen gå igenom honom. Och resultatet var minst sagt nedslående. 🙁

Han har svår patellaluxuation på båda bakbenen. Knälederna luxurerar för vart och vartannat steg och ligger nästan konstant fel. Nikki var förtvivlad förstås och rädd för vad som skulle hända nu. Och mer vet inte jag i nuläget. Hon kunde inte prata i telefon utan messade som sagt bara detta till mig. Men det var ett tag sedan så kanske går det att få tag på henne nu och höra lite mer. Jag är lika orolig jag för lille älskade Boss.

 

Så nu ska jag ta och försöka få tag på min syster och så återkommer jag lite senare ikväll. Ha en fortsatt fin solig kväll alla och ha det så bra.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...