Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Färdig för idag…

becka1

 

Hej alla!

 

Då var jag klar med dagens nageljobb. Det har varit full speed här hela förmiddagen, man skulle kunna tro att det var typ trettio ungar här eller nåt. 😛 Saphira har en förmåga att vara väldigt..hrmm..intensiv.. *s* Men hon är ju ett charmtroll utan dess like så hon kommer undan med det mesta. Hehe!

Så efter obligatoriska fikan så flyttade vi in i nagelhörnan och Rebecka valde sin nageldesign för idag. Det blev vita tippar med ett lager vit glittergelé över och tre gröna rhinestones på varje ringfingernagel.

 

becka2

 

Jag fotar ju alltid mina nageljobb, dels för bloggen men först och främst i studiesyfte. Med hjälp av mina foton så kan jag både se min utveckling och felen jag gör när jag studerar dem i efterhand. Eftersom jag skulle ha ett lager med den vita glittergelén på naglarna så valde jag vita tippar på Rebecka i stället för att göra dem med vit gelé. Men nu i efterhand så skulle jag nog ändå ha valt naturella tippar. Nagelplattan var ganska kort och med de långa naglarna som Becka ville ha, så blev intrycket ännu kortare. Hade jag valt naturella tippar så hade jag själv kunnat trolla med gelén och gjort nagelplattan längre. Men nu vet jag det till nästa gång om det blir någon sådan. 😉 Som sagt – fotona är otroligt bra att ha i studiesyfte.

Men jag tyckte ändå att naglarna blev jättefräscha med det vita glittret, som dock syns ännu tydligare i verkligheten, och de tre gröna stenarna gjorde jättemycket för helhetsintrycket. 😀

 

becka3

 

Nu har alla åkt i allafall och själv har jag städat och fixat klart nagelhörnan inför nästa kund. Som dock inte kommer förän i morgon bitti, så jag har en ”ledig” dag idag. 😀 Tänkte att jag skulle lägga mig och vila en stund nu, så jag orkar stå och steka pannkakor i eftermiddag. 🙂 Håkan ska snart åka iväg på en mc-tur med kompisarna, men idag stannar jag hemma.

 

Jag återkommer lite senare med lite av varje, men fram tills dess får ni ha en fortsatt fin dag!

På återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...