Allmänt

En tyst morgon i ensamhet och stillhet…

En riktigt God Morgon allehopa! smiley

Här har det varit ännu en sömnlös natt, men det är nästan värt det, när man sitter på balkongen och ser solen börja stiga upp över grantopparna och fåglarna sjunger som tokiga. Hur ofta är man annars uppe vid den tiden på dygnet? Det är en sådan där perfekt mellantid, för sent för att lägga sig, och för tidigt för att stiga upp, och det märks. Det är bara fåglarna som sjunger så det ekar i skogen, för övrig är det helt knäpptyst. Ingen trafik som har börjat brusa än, inget spolande i kranar eller andra ljud i från grannar. Det känns som om man är ensam på hela jorden.

Men det var för en stund sen.

Nu är klockan såpass mycket att världen har börjat vakna. Det är dags för mitt morgonkaffe, och sen kommer Loxy ”ropa” på mig inifrån sovrummet när han tycker att vi ska gå första morgonrundan.

Ha en underbar dag alla! Hoppas vi får behålla solen ännu lite till.

 

// Indra – Trött, men lycklig över att sommaren kom till sist.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...