Allmänt

Glädjande i gråvädret! :-)

award21

Hej alla!

 

Som jag  skrev tidigare, så fick jag en award igår som verkligen gjorde mig jätteglad! 😀 Utmärkelsen kom ifrån Elina som har underbara bloggen Härifrån. 😀 Hennes motivering till att ge mig den här awarden är följande:

 

”Hennes underbart rosa blogg är som ett hemtrevligt krypin jag alltid blir glad av! Till exempel intas morgonkaffet med fördel tillsammans med morgoninlägget hos Indra för en bra start på dagen.”

Tusen tack sötaste du! 😀 Det var ju bara såå himla gulligt skrivet! heart12

 

Nu har jag fått i frivilligt uppdrag att berätta sju saker om mig själv och sedan skicka den här utmärkelsen vidare till sju andra bloggar som jag tycker om. Det där är lika svårt varenda gång. 😛 Både att komma på saker att berätta och att hålla sig till sju stycken bloggar. *s* Men självklart gör jag ett försök. 😀 Så här kommer först och främst lite ruggiga hemligheter om mig själv:   😉

 

1. Jag pratar för mig själv, jämt och ständigt till mångas stora nöje och mer och mer för varje år. Hmmm…

2. Ännu värre – jag pratar med alla prylar också som jag håller på med. *s*

3. Jag har dille på att färgmatcha allt, så byter jag tex gardiner till en annan färg så måste hela inredningen göras om.

4. Jag är livrädd för älgar – hur fina jag än tycker att dom är. På stort avstånd….

5. Jag har miljoner hobbys och intressen och fattar inte hur livet ska räcka till för att prova på allt. 😀

6. Jag har höjdskräck – sedan jag åkte upp i Eiffeltornet. Innan dess har jag aldrig varit höjdrädd.

7. Jag kommer aldrig växa ifrån min kärlek till små söta prylar. 😛

 

 Dåså! Det var delen om mig. Nu ska jag ge utmärkelsen till sju andra bloggar, och det är alltid lika svårt. Men nu har jag bara sju att dela ut, och hoppas att de som inte får någon den här gången inte känner sig åsidosatta för det. 😉

Jag vill ge den här awarden till:

 

 http://www.h-lindmark.se/blogg/ , en otroligt mysig, personlig och glad blogg. Vad som än händer så är Helén alltid så himla glad och positiv. Och deppar hon ihop ibland så tar det inte lång tid förän hon är uppåt och optimistisk igen. 😀  Jag blir alltid glad av att hälsa på hos Helén. Dessutom skriver hon om en massa intressanta saker av blandad karaktär, och  man hittar alltid något man är intresserad av.

 

 http://annabaltzer.blogg.se/ är en av de roligaste bloggarna jag vet. Anna har en otrolig förmåga att skriva spydigt på ett kul sätt. 😀 Dessutom finns här en massa fina foton på hennes hundar, mängder med snygga kläder och fina inredningprylar. En perfekt blandad kompott! 🙂

 

http://alexandraida.blogg.se/ är en underbar blogg med fokus på kärleken till underbara pudeln Revo och massor med vackra foton, både på Revo och annat, bland annat ljuvliga naturfoton. Musik varvas med reflektioner över vardagen.

 

http://astasdagbok.blogspot.com/  är en supermysig blogg skriven utifrån chihuahuan Astas synvinkel. Mycket söta foton på Asta och hennes ”syskon”, och roliga små betraktelser och hundfunderingar. 🙂

 

 http://cettcilias.blogg.se/ är den bloggen jag har följt längst under hela min bloggtid. 🙂 Hemtrevlig och mysig blogg om lite av varje, där vovvarna Saga och Betty står i fokus. Fina foton och vardagsbetraktelser blandat med inredning, hundliv och recept.

 

http://fluffmonster.blogg.se/  är en härlig blogg, där Elin skriver inspirerande om sina pudlar Julius och Romeo och livet med dem. Massor av bra hundtips, allt ifrån shopping till trimning. Dessutom en mysigt personlig blogg där det känns som om man känner både Elin och vovvarna. 😀

 

http://nennsan.blogg.se/ är en av de ”nyare” bloggarna bland de nämnda här, men som jag har fastnat helt för och följer dagligen. Jennie skriver både inspirerande och personligt om skönhet, mode, små recept och lite vardagsbetraktelser då och då. En blogg väl värd att uppmärksamma.

 

Sist men inte minst vill jag gärna ge awarden tillbaka till Elina och hennes blogg http://oonah.blogspot.com/ , som också tillhör en av de ”senare” bloggarna som jag följer. Helt fantastiska foton och massa roligt att läsa som andas en optimism utöver det vanliga.

 

Och som sagt, ni som inte fått någon utmärkelse den här gången – ni är precis lika bra, läsvärda och uppskattade av mig, och med all säkerhet en massa andra också! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Åh TACK SNÄLLA DU!!!

    Ska lägga upp den på bloggen när jag har lite tid, men just nu så tänkte jag ge mig ut med flickorna i solen (ler).

    kram

Kommentarer är stängda.