Naglar Skönhet & hälsa

Nageldesigner i tokglada färger! :-)

colournails1

 

Hej hej alla!

 

Här kommer lite bilder på några av de senaste nageldesignerna som jag knåpat ihop. 😀

Det är en salig blandning av färger och stilar, men jag ville förstås prova alla nya lack jag köpte i lördags och det var ju en massa blandade färger. Det är väldigt enkla designer och det handmålade är lite klumpigt. *skratt* Men man lär så länge man lever. 😀

 

Första nageln är grundad med ett turkosblått lack, och tippen är målad i svart. I gränsen mellan färgfälten har jag lagt rhinstones, varannan svart och varannan turkos.

 

Nagel nummer två ser nästan ljust guldfärgad ut på kortet, men lacket är pärlemorgult. Tippen är målad i metallicgrönt lack och i skarven ligger gula och gröna rhinstones.

 

Tredje nageln är lackad i ceriserosa med två enkla rader av rhinstones, en ljust rosa och en mörkare rosa.

 

Den fjärde nageln har ett klart blått lack i grunden. Sedan målade jag ett par gröna bladslingor med en tunn pensel och applicerade tre blå blommor som är utskurna ur en sådan där ”pinne” som jag har bloggat om tidigare.

 

Femte och sista nageln är grundlackad med ett ljust grönt lack, lime eller pistage, det är lite svårt att säga. Tippen är lackad i ett mörkt grönt lack, och i skarven har jag applicerat mörkt gröna rhinstones.

 

Som sagt, de här designerna är väldigt enkla, det är i färgerna effekterna ligger. Och appropå färger – jag ska fota mina nuvarande naglar så ska ni få se kul färgkombination. 😛

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Å va kul, och snyggt!

Kommentarer är stängda.